нов 28

У АКЦИЈИ ОЗЕЛЕЊАВАЊА ОБЈЕКАТА  ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ „ВЕРА ГУЦУЊА“ , У ГРАДУ И СЕЛИМА, БИЋЕ ЗАСАЂЕНО  300 САДНИЦА

У вртићима на Селенчи 1 и 2 засађене су брезе, борићи, тује, црвене шљиве и сребрне јелке

У вртићима на Селенчи 1 и 2 засађене су брезе, борићи, тује, црвене шљиве и сребрне јелке

Дворишта свих објеката Предшколске установе „Вера Гуцуња“  биће богатија за око 300 садница, речено је на почетку акције озелењавања дворишта у вртићима „Бубамара“ и „Ђурђевак“ на Селенчи у Сомбору.

Прво дрво у акцији озелењавања засадили су градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и председник Скупштине града прим. др Зоран Парчетић.

 „Озелењавање дворишта вртића је само прва фаза уређења објеката предшколске установе, а  у другој фази извршиће се поправка мобилијара, односно клупа и дечјих игралишта“ , казала је Голубовић и  захвалила  се  сомборским привредницима који су помогли ову акцију, Компанији „Синагога“ и  „Сапутнику М“, те  Савезу јеврејских општина Србије.

Роберт Сабадош, председник Савеза јеврејских општина Србије и Слободан Ловрић, власник и директор „Синагоге“, истакли су да им учешће у оваквим и сличним акцијама причињава радост и задовољство.

У оквиру акције озелењавања  објеката ПУ „Вера Гуцуња“ у  17 вртића у граду биће засађено 205 садница, а преостале саднице биће засађене у двориштима вртића у сомборским селима.

                                                              Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација