У НЕДЕЉУ 43. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН

Чланица Градског већа задужена за област спорта, деце, омладине и здравства Антонија Нађ Косановић, заједно са организаторима АРК „Сомаратон“ Сомбор, одржала је конференцију како би најавила 43. издање најстарије уличне трке у Србији, “Сомборски полумаратон”, која ће се одржати у недељу, 14. маја 2023. године.

Чланица Градског већа искористила је ову прилику како би подсетила да је Сомборски полумаратон добио титулу друге најбоље трке у Србији, као и да изрази задовољство што ова манифестација из године у годину окупља све већи број учесника из целог региона. 

 „Позивам све оне који желе да буду део ове манифестације, па макар и да гледају и бодре такмичаре, јер ће на такмичењу учествовати они који желе да постигну добре резултате, да оборе своје личне рекорде, да постављају нове рекорде, а биће и оних који долазе због забаве“. 

Како најављују организатори, заинтересованост за овогодишњу трку је велика, у прилог чему говори информација да је до сада пријављено више од хиљаду учесника, од којих је чак двеста са територије Града Сомбора.