сеп 19

ЗА 22. СЕПТЕМБАР ЗАКАЗАНА 16. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА

Седница Скупштине града (фото архива)

Председник Скупштине града Сомбора прим. др Зоран Парчетић, заказао је 16. седницу Скупштине града. Према сазиву упућеном одборницима, седница ће се одржати 22. септембра 2017. године  у великој сали у згради локалне самоуправе, а почетак седнице заказан је за 9.00 часова.

У сазиву упућеном одборницима, предложен је дневни ред који садржи 12 тачака, од којих је прва извештај о извршењу Одлуке о буџету града Сомбора за 2017. годину за период  јануар-јун.

Затим следи разматрање измена и допуна програма пословања  за 2017. годину у јавним  предузећима: ЈКП „Водоканал“, ЈКП „Простор“, ЈКП „Чистоћа“ и ЈКП „Зеленило“.

Одборници ће одлучити и о Предлогу одлуке о општим правилима кућног реда у стамбеним и стамбено-пословним зграда, Предлогу одлуке о утврђивању праваца пружања државних путева првог Б реда број 12 и другог А реда број 07  који пролазе кроз Сомбор.

Биће размотрени и предлози одлука о спровођењу конкурса за именовање директора у ЈКП „Паркинг сервис Сомбор“ и ЈКП „Водовод“  Бездан, као и предлог измена и допуна решења о именовању Комисије за спровођење конкурса за именовање директора јавних предузећа.

На 16. седници Скупштине града Сомбора биће размотрени и имовинско-правни предмети, као и предлози Одбора за кадровска и административна питања и радне односе Скупштине града Сомбора.

Оригиналан сазив  16. седнице Скупштине града Сомбора доступан је овде.

                                                                  Послови информисања и односа са јавношћу

Званична интернет презентација